Tuesday, 5 May 2015

Rasanya Perlu Pembayaran


Eermm apa dah jadi yea dengan blog keranakamu a.k.a fantasi atau realiti nih..!! rasa sunyi sepi hampir dekat setahun baru nak update one entry...Choiii apa punya malas la lu ni der..der..der.. hahahaha.. Tapi aku dah khabar mula-mula lagi,  aku ni bukan la seorang penulis blog yang tak lama lagi akan menterbitkan sebuah novel..." Kembalikan Kegemukkan Jari Jemariku"....Percaya ke..!!

Kalau percaya memang la mudah dikuasai orangnya.. Tapi sebagai seseorang yang sangat perihatin terhadap insan-insan pengguna networking blog nih, sahut gak ler cabaran untuk menulis sebuah coretan yang sentiasa akan bercoret sampai beruban rambut, janggut dan misal dengan mencorat apa yang terlintas difikiran nih...Kerana fikiran yang banyak memain peranan untuk menentukan samada diri ini seorang yang ceria ataupun seorang yang sentiasa dihantui masalah... Jadi jangan biarkan dirimu diselubingi mesteri...

Aha....!! aku dah mula melalut ntah kelaut mana ntah..hahahah, ok berbalik pada tajuk entry ku kali nih lebih mengenai pembayaran. Seseorang akan berusaha dan menghargai sesuatu sekiranya terdapat pembayaran diperlukan.. Contoh untuk wanita, korang rasa sayang tak klu u all memiliki sebuah handbag berjenama dengan harga WOW..!!! dua bulan gajiku diperlukan untuk mendapatnya...? Mesti la sayangkan..!! keluar pakai beg mahal, pastu balik umah lap dulu pastu mesti simpan dalam kotak kan....kan... tipu la kalau tak macm tu..!! haahahhahaha

Aku buat tajuk ni tuju khas kat aku nih sebab tak menghargai walau tak kena apa-apa pun bayaran..Sebagai contoh ni ha blog aku nih, dah le tak kena bayar!! malas nak buka & update.. Kalau one day google kenakan caj untuk pengguna blog baru la aku padan muka...hahaha.

Okkkk untuk peringatan kat aku jer entry nih supaya update la... 

1 comment:

  1. lama tak dengar khabar.. rindu nk chat dgn awk

    ReplyDelete