Monday, 27 August 2012

Lama Seh Tak Masuk Blog Guwa Nih....

Salam kengkawan, pergghh lama gak guwa tak singgah 
blog yang guwa cipta atas dasar hati guwa untuk sidia...
Anyway disebbkan guwa tak nak beri harapan kat
seseorg tue, guwa telah amik
keputusan untuk menarik diri dari menganggu hidup sidia..
Guwa bukan lari dari itu semua..!!! dengar ek, bukan lari dari sidia...
tetapi guwa tak nak sakitkan hati dia...(hope kalau dia baca le)..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jadi guwa pun telah meyepi seketika..sepi guwa ni 
sampai guwa tak sempat nak ucap kata2 romantis dan terharu pada
sesapa yang baca..
Rasanya sempat lagi tak guwa sampai kan ucapan...hehehe
Kawan2 SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN sekiranya
guwa nih ader melawak secara kasar ke atau bertutur
dengan nada yang kurang enak..hahaha!!!

Aper macam lu org skrg.., masih mabuk lemang lagi ker.??
Biasa le kan, raya mesti sebln kan..kan..kan..
pose dah sebulan, makan pun sebulan la..cukup bulan depan 
badan pun bulat...ahahaha
Ermmm..!! bila guwa masuk jer blog nih, guwa terasa 
sedih oooooo....coz guwa teringat kat seseorg..kira senang cita guwa rindu
doh kat dia..!!walau pun hati guwa ni kering tapi kena simbah
air terus jadi lembik tue..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Guwa harap sidia baca luahan hati guwa nih..huhuhu
guwa nih bukan nak mainkan dan sakitkan hati dan perasaan 
sidia, cuma guwa ni jenis tak suka terburu-buru
dan belum lagi sampai komitmen nak bermadu kasih...
Bukan aper..!! guwa tak nak kecewa @ mengecewakan hati sidia,
sbbnya hati guwa nih ader simpan sedikit rasa sayang kat sidia...

Hope dia memahami yang guwa nih rela menarik diri dari sidia merana
menunggu guwa yang belum pulih sepenuhnya..Guwa hrp coretan 
guwa nih dpt buat sidia memahami dan sehingga kini guwa ikhlas 
menjd kwn sidia...Jadi kalau terbaca entry nih
guwa nih bukan tak nak kol tap, kertas num fon guwa salin num ofis sidia
maner pergi ntah...Hope sidia komen n send num fon ofis..

itu pun kalau sidia sudi nak berkawan n berborak gan guwa..
guwa tak salahkan dier n ini semua salah guwa...
MAAFKAN guwa

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete